Webinar “Geld verdienen met social media”

23 June 2011 -

De Ondernemers organiseerden afgelopen week samen met Fundament All Media een gratis Webinar. In een uur gaan Boris, Lykle en Ronald langs Facebook, Twitter en Location Based Advertising-tools als Foursquare, Facebook Places en Profitbird. Hoe zet je deze ├╝berhippe middelen in om geld te verdienen? De heren geven antwoord.

Een goed verhaal dat de basics covert van adverteren op Facebook, contact onderhouden met je klanten en location based advertising. En belangrijk: ik en mijn Ellen-badge op Foursquare – waarvoor ik me stiekem een beetje schaam – komen er in voor. Dankje Ronald! ;-)

Ronald praat onder andere over Checkin Groningen, een project waarin ik optreed als adviseur op het gebied van location based advertising en social media. Wordt je enthousiast van dit hele verhaal, maar weet je nog niet precies waar je moet beginnen? Laat het ons weten en wie weet kunnen we samen aan de slag.