Nieuwe website, nieuwe doelen

19 March 2009 -

Zo. Alwéér een nieuw design voor mijn website.
Misschien is het voor sommigen een beetje teveel van het goeie. Je zult misschien denken dat ik niet weet wat ik wil, is ook wel een beetje zo.. Maar uiteindelijk leidt juist dat tot deze redesign!

Het idee is vrij simpel: Minder zakelijk & persoonlijker, minder portfolio & meer blog. Ik wil wat meer schrijven, omdat het helpt om ideeën te ordenen en omdat ik mezelf weer wat wil trainen in schrijven. Het design is wat meer mijn eigen ding en de indeling is wat rustiger. Ik ga ook een nieuw logo fixen, maar dat wordt nog een heel (reflectie-)proces.

Wat boeit mij? Op welke thema’s moet ik me meer gaan richten? Wat wil ik later worden, als ik groot ben? Op die eerste weet ik het antwoord al: veel te veel. Vandaar die twee andere vragen..

Wie weet dat ik het antwoord al schrijvende vindt, misschien ook niet. Don’t worry intussen blijf ik voor wie het wil mooie logo’s ontwerpen en websites bouwen! :)

Ik heb geprobeerd alvast goed af te kicken met een artikel over Twitter. Mijn iets emotioneler artikel over hoe blij ik word van Facebook kan ook leuk zijn.