Website: MartineBruynooge.nl

6 February 2009 -

Om naast mijn prachtige rant [link helaas niet meer beschikbaar] over Hyves even wat positiefs te vermelden: De website van Martine Bruynooge is online! Martine is freelance journalist en de vaste eindredacteur van AvantGarde. Haar nieuwe website brengt overzichtelijk in beeld wat ze allemaal doet en heeft gedaan.

Na een paar maanden van bouwen en tweaken hebben we samen een, naar mijn mening, erg toffe website gemaakt. Het idee was een visuele weergave te maken van haar portfolio, met indien gewenst extra informatie en oorspronkelijke artikelen in PDF-formaat. Ook het logo heb ik ontworpen. Zijn we geslaagd?

Deze en volgende week komen er nog enkele tweaks om de website te perfectioneren en in de tussentijd heeft Martine ook alweer plannen voor updates in de nabije toekomst. Een website om in de gaten te houden dus!

Heb je vragen of opmerkingen over deze website of ben je misschien geïnteresseerd in zo’n mooi logo of een nóg mooiere website? Laat hieronder een reactie achter of neem contact met me op.