Margriet Mode website gelanceerd

16 September 2009 -

Vandaag is de nieuwe website van Margriet Mode, een modevakschool in Assen, gelanceerd. Op de website vind je informatie over Margriet Mode, het cursus-aanbod en Margriet zelf. Verder kun je de informatie in één klik delen met je vrienden via e-mail, op Hyves, Facebook en andere communities en is er een contactformuliertje om meer informatie op te vragen.

Margriet Willemse – jawel ze is familie ;-) – heeft zich recentelijk aangesloten bij de Stichting  Modevakopleidingen Modanka. Modanka is opgericht in 1995. De stichting bestaat uit samenwerkende modevakscholen en heeft als doel het ontwikkelen van lesprogramma’s en het organiseren van examens. Cursisten van de aangesloten modevakscholen kunnen deelnemen aan deze examens.

Martine Bruynooge verzorgde de frisse teksten, Andreas Willemse de foto’s. Naast de website zelf heb ik ook de huisstijl voor mijn rekening genomen. Het logo en de illustraties voor het hoofdmenu zijn van mijn hand. Binnenkort komt er ook nog een vertaling, gezien Margriet Mode ook cursussen in het Engels aanbiedt. Ten slotte is er nog een visitekaartje in de maak.

Ik ben blij met het resultaat, mijn moeder ook. Ik ben benieuwd wat het publiek er van vindt :-)