In de krant met WordPress Wednesdays

9 December 2012 -

Op 16 januari gaan de WordPress Wednesdays los in het Launch Café. Vier woensdagen achter elkaar werken aan je eigen website onder professionele begeleiding, waarbij je drie colleges kunt volgen over de basics van WordPress en elke dag een unieke keynote van een expert over bijvoorbeeld tekstschrijven of social media. En wat is er leuker om dit project te lanceren dan in de krant?!

Het artikel van 1,5 pagina gaat over het Launch Café in het van Elmpthuys, alwaar ik kantoor houd. Er wordt een mooi beeld geschetst van de prettige, energieke sfeer en diversiteit aan ondernemers die er rondloopt. En leuk natuurlijk dat Marc en ik aan het woord komen over WordPress Wednesdays:

WordPress Wednesdays in Dagblad van het Noorden

Leuk om zo aandacht te krijgen. We hebben de eerste aanmeldingen al binnen en de interesse stijgt. Ben je dus geïnteresseerd in een kennismaking met WordPress of ken je het systeem al, maar wil je er nu eens serieus voor gaan zitten en écht je eigen website bouwen? Neem dan snel een kijkje op de WordPress Wednesdays-website.

Is het nog niet helemaal duidelijk? Heb je een vraag of opmerking? Mail me of bel me dan gewoon even op 06 282 653 81. Ben je gewoon enthousiast en wil je meedoen? Meld je aan!