Ben ik weer!

8 August 2016 -

Yo! Ik ben weer terug. Ook al beviel het reizen me veel te goed, ik woon weer in Amsterdam. Tijd om weer aan het werk te gaan! Hoe sneller dat weer loopt, hoe sneller ik weer op pad kan.

Voordat je het me vraagt: het was geweldig. Het is onmogelijk om een samenvatting te geven van vier maanden backpacken in Zuid-Amerika, gelukkig heb ik de foto’s nog! De afgelopen twee maanden logeerde ik af en aan bij vrienden en familie of in een tentje. Het was een half jaar waarvan ik genoot en veel leerde.

  • Ik houd van Amsterdam
  • Ik houd van front-end development
  • Ik houd van de vrijheid van freelancen
  • Ik houd van hardlopen en wil in beweging blijven
  • Ik houd van reizen en blijf dat doen

Dus. Ik heb weer een eigen plekkie in Amsterdam (West-side ?!), ga weer aan het werk en probeer zoveel mogelijk te bewegen.

Aan het werk

Dat gaat nog wel even moeite kosten, na een half jaar zo goed als niets doen. Ik moet bijlezen, nieuwe oplossingen in de vingers krijgen en vooral weer gaan bouwen. En ik zoek vooral een mooi, nieuw project om me als freelance front-endert bij aan te sluiten.

M’n CV en m’n LinkedIn-account heb ik weer een beetje opgefrist. Ik heb wat leuke eigen projectjes een paar eigen klanten en ook al zicht op nieuwe, grotere projecten.

Komt wel goed dus.

Blijven bewegen

Toen ik terug kwam uit Zuid-Amerika, voelde het na een weekje al alsof ik stil stond. Ik werd even helemaal gek en rende me helemaal suf. Het deed me beseffen dat ik heel erg blij word van bewegen. Klinkt logisch, want dat wist ik eigenlijk wel. Maar op reis was ik dagelijks veel aan het lopen, hiken of hardlopen en zat ik weinig stil achter een bureau.

Ik ontkom in mijn werk er niet aan dat ik veel achter een computer zit. Maar toch ga ik het proberen minder te doen. Meer lopen, fietsen en rennen, minder zitten!

De komende tijd ben ik nog wat zoekende en aanklooiende. Laat het me vooral weten als je een leuke klus hebt, een keer zin hebt in een kop koffie – van Walter White’s Espresso – of laten we een stuk (hard)lopen!

? Bramerica del Sur ? Mijn CV  LinkedIn