Alweer een gloednieuw jaar, woehoe!

4 January 2009 -

Zoals ik in oktober, bij de launch van mijn vernieuwde website, al opmerkte, was 2008 voor mij een mooi jaar. Ik kreeg leuke opdrachten, ontmoette interessante mensen en leerde een boel.

En dan nu 2009. Prachtig, vers, nieuwe kansen, supergoede voornemens, etc. Afstuderen is nog altijd een doel, meer toffe opdrachten en supergave mensen ook. Maar verder ben ik ook bezig met serieus nadenken over hoe ik (eventueel) verder wil met mijn eigen bedrijf. Wat wil ik precies gaan doen en met wie? Ga ik nou eens een echte naam verzinnen voor mijn onderneminkje en hoe ga ik mijzelf dan presenteren?
Een boel vragen, waarop ik dit jaar antwoord ga geven!

Maar hey, genoeg reflecterend geklets ;-) Komend jaar ga ik graag weer bezig met het plezieren van mijn klanten e.v.a.! Er gaan binnenkort een paar websites online waar ik erg trots op ben en ik hoop  dit jaar meer van dat soort dingen te doen voor mijn vaste én nieuwe klanten.

Maar eerst ben ik 1,5 week offline. Van 8 t/m 20 januari ben ik even op vakantie. Dus ik ben even onbereikbaar. Daarna sta ik weer klaar voor u en de wereld.

Happy New Year! :-D